Joseph, 1,5j. ervaring
' Jongeren zijn een spiegel voor onszelf, ze voelen meteen aan als je een toneeltje staat te spelen. '

 

Motivatie?

Mijn persoonlijke ervaring met thema’s zoals racisme hebben altijd een diepe indruk achtergelaten, het feit dat ik jongeren kan versterken in zulke situaties motiveert mij.


Uitdaging? 

Elke jongere waarbij ik in een positieve invloed kan betekenen in zijn/haar leven is voor mij een uitdaging die ik graag aanga.


Leuke anecdote?

Tijdens mijn eerste week als Jeugdopbouwwerker kreeg ik de opdracht om ‘jongeren te zoeken’.
Vaak liep ik de pleintjes af op zoek naar jongeren, toen ik een moeder tegenkwam en ik haar de vraag stelde dat ik zoek ben naar jongeren om met hen te spelen, kwam dat toch een beetje verkeerd over,…

Hoe zet je je hobby's & talenten in in het jeugdwerk?

Zelf ben ik bezig met muziek, het is vanzelfsprekend dat ik vanuit dit perspectief ook sneller aansluiting kan vinden met jongeren.
(Deejay workshops,…)


Kwaliteit als jeugdwerker ? 

échtheid. Jongeren zijn een spiegel voor onszelf, ze voelen meteen aan als je een toneeltje staat te spelen, soms zelf sneller dan volwassenen. 

TOFSTE ACTIVITEIT OOIT

Heel het zomeraanbod vanuit de mobiele speelpleinwerking die ik organiseerde was een groot feest.

 

IDENTIKIT

Waar – Uit de Marge vzw
Ervaring – 1,5 j
Waarom – Vanuit mijn opleiding jeugdcriminologie ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in jongeren en hun ontwikkeling.

Een positieve indruk achterlaten op jongeren, daar haal ik mijn voldoening uit.
Site – www.uitdemarge.be

SUCCESERVARING MET HET TEAM

Met mijn jongeren een feestje organiseren waarbij er meer dan 150 bezoekers zijn afgezakt om mee te genieten van live optredens door jong Mortsels talent.