Jmiaa, 2j. in het jeugdwerk
' Gedreven door hoop. '

 

Motivatie?

De positie van maatschappelijk kwetsbaren in de samenleving is bij mij altijd een gevoelige snaar geweest. In mijn werk krijg ik de kans om iedereen die met maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren werkt te ondersteunen.


Uitdaging? 

De jongeren blijven boeien met activiteiten en hen activiteiten te blijven aanbieden en samen voor te bereiden die aansluiten bij wat zij willen en waar ze zelf iets uit kunnen leren.


Hoe zet je je hobby's & talenten in in het jeugdwerk?

Op dit moment is mijn baby mijn hobby en mijn passie! De kwaliteit die ik op het werk goed kan benutten is dat ik goed kan luisteren naar mensen en empathisch ingesteld ben. Ik zal ook alles uit de kast halen om op 

 

op zoek te gaan naar oplossingen als iemand met een probleem of een vraag zit. Je kan altijd op mij rekenen. Voor mij is het een natuurlijke zaak om er voor anderen te zijn. Het is fijn als mensen dit bevestigen en zeggen dat ze zich op hun gemak voelen bij mij.


SUCCESERVARING MET HET TEAM

Ik kwam eens op een kinderwerking waar ik de vrijwilligers ondersteunde. Op een gegeven moment ging de samenwerking tussen de vrijwilligers en een kind heel moeizaam. Ook de meerderheid van de kinderen zagen het niet meer zitten om samen met de jongen in kwestie activiteiten te doen. Ik heb zowel de vrijwilligers als de kinderen zo ver gekregen om de samenwerking met de jongen voort te zetten. We hebben vanaf dan een zeer leuke tijd gehad. Dit was mede mogelijk dankzij de ondersteuning van onze algemeen coördinator. Dit was een duidelijke succeservaring.

 

 

IDENTIKIT

Waar – CMGJ vzw
Ervaring – 2 j
WaaromKinderen en jongeren zijn de toekomst van onze samenleving. Ik wil graag kunnen bijdragen in hun ontplooiing en hen helpen sterker worden. Als stafmedewerker kan ik hier aan werken met andere jeugdwerkers.


Site – www.cmgj.be

 

TOFSTE ACTIVITEIT OOIT

Alle activiteiten die ik met de kinderen en jongeren heb kunnen realiseren heb ik ervaren als een van de leukste momenten in mijn werk door de lachende gezichten die je telkens ziet.